17:11 / 21.04.2021.

Autor: V.G./HRT/Hina

Istra: U višim razredima osnovnih škola i u srednjim školama nastava na daljinu

Nastava na daljinu

Nastava na daljinu

Foto: Sasa Miljevic / PIXSELL

Istarski Stožer civilne zaštite donio je u srijedu odluku da će se od 23. do 30. travnja nastava u višim razredima svih osnovnih škola te u srednjim školama, uključujući i maturante, održavati na daljinu. 

Odluka je, kako navode iz Stožera, donesena na temelju procjene epidemiološke situacije i praćenja pokazatelja epidemije te uz pozitivno očitovanje svih ravnatelja škola na području Istarske županije.

Istodobno, od 23. do 30. travnja u svim osnovnim školama na području Istarske županije razredna nastava od prvog do četvrtog razreda održavat će se u školi.

- Ova je odluka donesena nakon procjene epidemiologa i uz konzultacije s ravnateljima svih škola. Mi i dalje pozivamo građane da se pridržavaju osnovnih mjera zaštite jer je situacija i dalje ozbiljna, poručio je načelnik Stožera civilne zaštite Istarske županije Dino Kozlevac. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!