22:36 / 20.04.2018.

Autor: S.M./HRT

Ivana Trump za HRT: Donald Trump je vrlo drag

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Knjigu "Odgoj Trumpovih" večeras je u Zagrebu predstavila prva supruga američkog predsjednika, Ivana Trump.
Knjigu "Odgoj Trumpovih" večeras je u Zagrebu predstavila prva supruga američkog predsjednika, Ivana Trump.

U ekskluzivnom razgovoru za HRT govorila je o odgoju svoje djece i o tome kakav je Donald Trump kao osoba, ali i o njegovoj politici. Među ostalim, rekla je da je ponosna na svoju djecu - Ivanku, Erica i Donalda. Svi su obrazovani, odgovorni, dobrih manira, rade, zarađuju, ne traže od mame i tate novac i najvažnije - zaista znaju vrijednost novca, rekla je.

Govoreći o Donaldu Trumpu kazala je da je vrlo drag, ali u poslu ne možete biti dragi. Ja sam vrlo ljubazna i nježna, ali ako upravljate kasinima, što pretežno rade muškarci, moraš biti jak i mora ti biti stalo. Donald je takav i želi napraviti ono što je najbolje za Ameriku. To je sigurno, dodaje.

Na pitanje je li je neka njegova politička odluka šokirala kazala je: Ne baš. Podupirem način na koji želi riješiti problem medicinske skrbi, podupirem njegovu migrantsku politiku. Ja sam imigrant i trebamo imigrante u Americi i cijeli svijet ih treba. Moramo zaštititi naše granice, one nisu otvorene. Moramo se pobrinuti da migraniti dođu legalno, da plaćaju porez i govore barem malo engleski kako bi se integrirali u društvo. Ne slažem se da 18-godišnja Meksikanka koja prijeđe i rodi u Americi dijete, automatski postaje američka državljanka.

Ivana Trump govorila je i o trgovinskoj razmjeni s Kinom, porezima i uvozu.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!