15:30 / 03.04.2019.

Autor: HRT

Ivica Puljak spasio djevojčicu kojoj je prijetio pad s velike visine

Ivica Puljak (Foto: Ivo Čagalj / Pixsell)

Ivica Puljak (Foto: Ivo Čagalj / Pixsell)

Foto: - / PIXSELL

Javnost pamti da je i prije nekoliko godina u rubnom dijelu Splita, na Sirobuji, Puljak spasio dvogodišnje dijete koje je odlutalo iz vrtića i došlo do brze ceste.
Splitski znanstvenik i član predsjedništva stranke Pametno Ivica Puljak u utorak popodne u trgovačkom centru City Centar One spasio je petogodišnju djevojčicu koja je visjela s vanjske strane pokretnih stepenica.

Kako se doznaje, Puljak je, čuvši vrisak i vidjevši djevojčicu da visi s vanjske strane pokretnih stepenica i da joj prijeti opasnost da padne s velike visine, pojurio uza stepenice, uhvatio je i prebacio unutar stepenica, time je spasivši od sigurnog pada.

Puljak je na sve to novinarima samo kratko rekao da bi na njegovu mjestu to isto napravio svaki drugi građanin te da je bio brži od stepenica i zato je uspio spasiti curicu, koja se netom prije nesreće na trenutak majci istrgnula iz ruke.

Javnost pamti da je i prije nekoliko godina u rubnom dijelu Splita, na Sirobuji, Puljak spasio dvogodišnje dijete koje je odlutalo iz vrtića i došlo do brze ceste, dok je lani razdvojio dvojicu muškaraca koji su se tukli na cesti.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!