13:45 / 11.02.2019.

Autor: HRT

Ivo Jelušić svjedočio na suđenju Bandiću

-

-

Foto: - / -

Suđenje Milanu Bandiću, suradnicima i poslovnim partnerima gradskih tvrtki za brojne nezakonitosti u aferi Agram, a riječ o više od 25 milijuna kuna, nastavljeno je opet bez ijednog od 11 optuženih.
Suđenje Milanu Bandiću, suradnicima i poslovnim partnerima gradskih tvrtki za brojne nezakonitosti u aferi Agram , a riječ je o 25 milijuna kuna, nastavljeno je opet bez ijednog od 11 optuženih.

O zamjeni vrednijeg gradskog zemljišta za zemljište tvrtke Bramgrad, pri čemu je Zagreb navodno oštećen za 6 milijuna kuna, svjedočio je Ivo Jelušić. Tijekom sklapanja predugovora bio je dogradonačelnik i član zagrebačkog Poglavarstva koje je formalno odlučilo o zamjeni zemljišta.

- Gotovo da se nije raspravljalo o točkama dnevnog reda kada bi predlagatelj iznio i obrazložio prijedlog. Bilo bi - otvaram raspravu, zatvaram raspravu. U pravilu rasprave nije bilo. I sve su se odluke donosile jednoglasno, rekao je među ostalim Jelušić.

Pogledajte video:

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!