15:15 / 14.11.2020.

Autor: P.F./HRT

Izaslanstvo Zbora ratnih izvjestitelja HRT-a odalo počast žrtvi Vukovara

Foto: HRT

Foto: HRT

Foto: - / HRT

Izaslanstvo je počast žrtvama odalo na mjestu masovne grobnice na Ovčari i kod spomenika vukovarskom generalu Blagi Zadri u Borovu naselju.
U povodu Dana sjećanja na žrtvu Vukovara izaslanstvo Zbora ratnih izvjestitelja HRT-a kod spomen-bilježja na Memorijalnom groblju žrtava iz Domovinskog rata položilo je vijenac i upalilo svijeće u spomen na sve poginule, ubijene i nestale tijekom agresije i okupacije grada.

Izaslanstvo je počast žrtvama odalo i na mjestu masovne grobnice na Ovčari kao i kod spomenika vukovarskom generalu Blagi Zadri u Borovu naselju.

U sklopu posjeta Vukovaru i odavanja počasti njegovoj žrtvi, izaslanstvo ratnih reportera obišlo je i novoobnovljeni vukovarski vodotoranj.

Ratni izvjestitelji HRT-a od 2006. godine redovito uoči Dana sjećanja na žrtvu Vukovara održavaju u Gradu Heroju svoje susrete.

U priopćenju za javnost predsjednik Zbora ratnih izvjestitelja HRT-a Marinko Ćavar podsjeća na epidemiološku situaciju i činjenicu da su članovi zbora, zbog životne dobi, u rizičnoj skupini te dodaje da je zbog zaštite njihova zdravlja odlučeno da se susreti ratnih izvjestitelja prolongiraju do proljeća.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!