23:02 / 15.03.2018.

Autor: D.P./S.L./HRT

Iznajmljuje se omiljeno Todorićevo lovište, cijena "prava sitnica"

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Izvanredna uprava Agrokora iznajmljuje nekada omiljeno Todorićevo lovište Garjevicu, koje je svojedobno proglašeno najbolje očuvanim i vođenim na svijetu.
Tko želi loviti u omiljenom Todorićevu lovištu - može, ali za za šest milijuna kuna na godinu. Izvanredna uprava Agrokora iznajmljuje nekada omiljeno Todorićevo lovište Garjevicu, koje je svojedobno proglašeno najbolje očuvanim i vođenim na svijetu. No, onaj tko u njemu bude htio loviti, moći će, ali uz godišnju naknadu od oko šest milijuna kuna.

Todorićevo lovište u Moslavini je itekako bogato. U njemu se skriva gotovo tisuću jelena, što običnih, što lopatara, više od 500 srna te jednako toliko divljih svinja i mnogo ostale divljači.

Sudbina lovišta u idućoj sezoni, za koju Agrokor ima ugovor do 2035. uz godišnju koncesiju veću od milijun kuna, znat će se nakon skorašnjeg otvaranja ponuda, a konačna - kad se napokon bude znalo i što će biti s Agrokorom.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!