16:09 / 11.06.2021.

Autor: M.Š./Hina/HRT

Izrazi sućuti zbog smrti dvojice vojnika i analitičara Ivanjeka

Zgrada MORH-a u Zagrebu

Zgrada MORH-a u Zagrebu

Foto: Zeljko Lukunic / PIXSELL

Ministarstvo obrane (MORH) i Oružane snage (OSRH) izrazile su u petak sućut obiteljima, prijateljima i poznanicima smrtno stradalih pripadnika Hrvatske vojske te preminuloga vojnog analitičara Jana Ivanjeka.

- Ministarstvo obrane RH na čelu s ministrom Marijom Banožićem i Oružane snage RH na čelu s načelnikom admiralom Robertom Hranjem, izražavaju najdublje izraze sućuti obitelji, prijateljima i poznanicima smrtno stradalih pripadnika Hrvatske vojske. Gubitak svakog hrvatskog vojnika ostavlja veliki trag na Hrvatsku vojsku. Počivali u miru, stoji u sućuti u povodu smrtno stradalih vojnika.

U sućuti obitelji, prijateljima i poznanicima prerano preminulog vojnog analitičara Jana Ivanjeka, napominje se da su Ministarstvo obrane i Hrvatska vojska s Ivanjekom imali su višegodišnju kvalitetnu suradnju na obostrano zadovoljstvo.

- Kroz svoj rad Ivanjek je uvelike doprinio promicanju vrijednosti Hrvatske vojske. Njegova posvećenost novinarskom radu i ljubav prema Hrvatskoj vojsci nešto je po čemu ćemo ga svi zauvijek pamtiti. Počivao u miru, stoji u sućuti MORH-a i Oružanih snaga.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!