09:16 / 04.01.2019.

Autor: D.M./HRT

Izvanredni prijevoz na utrke Snježne kraljice

Foto: ilustracija, Goran Stanzl/PIXSELL

Foto: ilustracija, Goran Stanzl/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Izvanredna organizacija počinje tramvajskim prijevozom putnika do Mihaljevca te autobusnim od Mihaljevca do Sljemena.
Izvanredni prijevoz gledatelja na slalomske utrke Svjetskog skijaškog kupa "Snow Queen Trophy" koje se 5. i 6. siječnja održavaju na Medvednici, i ove godine organizira Zagrebački električni tramvaj. Izvanredna organizacija počinje tramvajskim prijevozom putnika do Mihaljevca te autobusnim od Mihaljevca do Sljemena.

Kako se ZET pripremio u emisiji "Dobro jutro, Hrvatska" govorio je Goran Kekić.Ulazak (izlazak) putnika u autobuse izvanredne linije bit će na terminalu Mihaljevac, na stajalištu redovite autobusne linije 102. Putnici će u autobuse ulaziti neovisno o mjestu iskrcaja, a na Sljemenu će se zaustavljati kod Doma željezničara te na Ženskom sedlu.

Za vrijeme održavanja "Ladies World Cup" u subotu, 5. siječnja, izvanredna organizacija prijevoza započet će prvim polaskom autobusa s Mihaljevca u 10 sati i trajat će do posljednjeg polaska sa Sljemena u 19 sati. U nedjelju, 6. siječnja, održat će se "Men's World Cup", a izvanredna organizacija prijevoza započet će s Mihaljevca u 9.30. Posljednji polazak sa Sljemena prema Mihaljevcu planiran je u 18.30.

Ostale autobusne linije

Autobusi linije 102 (Britanski trg - Mihaljevac) u subotu i nedjelju, 5. i 6. siječnja, od 9.30 do 12 sati, ovisno o prometnoj situaciji u zoni izvanredne organizacije prijevoza na Mihaljevcu, vozit će skraćeno u polascima s Britanskog trga. Za početno-krajnje stajalište koristit će lokaciju Šestinski vijenac/Šestine (crkva), a uspostavljanje prometa cijelom dužinom trase ovisit će o procjeni glavnog prometnika.

Polasci s Mihaljevca bit će se s početnog stajališta autobusne linije 233. Autobusi linije 233 (Mihaljevac - Markuševec) prometovat će u subotu i nedjelju, 5. i 6. siječnja redovitom trasom, ali prema novom voznom redu. Autobusna linija 140 (Mihaljevac - Sljeme), u subotu i nedjelju, 5. i 6. siječnja neće prometovati od 8.30 do 19 sati.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!