21:31 / 31.03.2018.

Autor: D.P./HRT

Jaka kiša uzrokovala bujice i poplave na sjeveru Hrvatske

-

-

Foto: - / -

Voda je ponovno došla do kuća u naselju Tužno kod Varaždina - gdje su mještani spašavali domaće životinje. Ponovno su zatražili od mjerodavnih da riješe problem odvodnje.
Jaka kiša danas je uzrokovala bujice i poplave na sjeveru zemlje. Poplavljene su ceste u ivanečkim naseljima Margečan i Seljanec, a vatrogasci su ispumpavali vodu iz nekoliko podruma.

Osim podruma i kuća, poplavljene su, ali i oštećene ceste. I tako je bilo na cijelom području od Lepoglave, Ivanca pa do Novog Marofa i Ludbrega. Stotinjak vatrogasaca je na terenu - ispumpavaju podrume, kuće i čiste prometnice.

Voda je ponovno došla do kuća u naselju Tužno kod Varaždina gdje su mještani spašavali domaće životinje. Ponovno su zatražili od mjerodavnih da riješe problem odvodnje. Ipak, dobra je vijest da se nakon prestanka kiše voda poslijepodne počela povlačiti.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!