Jandroković: Duh Božića ohrabruje

13:13 / 06.01.2022.

Autor: Hina/A.P.C.

Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković

Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković

Foto: Patrik Macek / PIXSELL

Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković uputio je čestitku vjernicima koji slave Božić prema julijanskom kalendaru, u ime zastupnica i zastupnika u Hrvatskome saboru i osobno. Istaknuo je kako duh Božića ohrabruje u suočavanju sa životnim izazovima.

- Neka ozračje Božića, radosnog kršćanskog blagdana, donese toplinu, ljubav i blagostanje u vaše domove, uz želje da ga proslavite u miru i veselju okruženi svojom obitelji, bližnjima i prijateljima, napisao je Gordan Jandroković u čestitki.


Naglasio je da duh Božića ohrabruje sve u suočavanju sa životnim izazovima, posebno u ovom razdoblju krize izazvane pandemijom i razornim potresima. 


- Pozvani smo pokazati ljudskost kroz međusobno razumijevanje i poštovanje te solidarnost prema onima kojima je pomoć najpotrebnija. Božićno vrijeme nas nadahnjuje na osnaživanje zajedništva i traženje sličnosti koje nas povezuju i premošćivanje onoga što nas razdvaja. Ujedno nas podsjeća na važnost toliko potrebnog optimizma i tolerancije u društvu te snagu dijaloga, suradnje i uvažavanja naših različitosti. Neka s tim mislima naša domovina Hrvatska ide naprijed. Želim vam sretan Božić. Mir Božji, Hristos se rodi!, poručio je Jandroković.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!