14:06 / 01.02.2018.

Autor: HRT

Jandroković primio dobitnike nagrade 'Ponos Hrvatske'

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

'Nemam mnogo ovakvih dana u Saboru kad se mogu pokloniti i pokazati respekt prema vama koji ste učinili najviše što se može učiniti", istaknuo je Jandroković.
Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković primio je ovogodišnje dobitnike nagrade Ponos Hrvatske. Riječ je o projektu koji HRT ostvaruje u suradnji s dnevnim listom 24 sata i udrugom Ponos Hrvatske te će dodjelu izravno prenositi u petak na Drugom televizijskom programu, u večernjim satima.

Ponos Hrvatske nagrada je osobama koje su hrabrošću i humanošću, poštenjem i dobrotom obilježile prošlu godinu. 'Nemam mnogo ovakvih dana u Hrvatskom saboru kad se mogu pokloniti i pokazati respekt prema vama koji ste učinili najviše što se može učiniti - žrtvovali ste svoj život za drugog ili ste se odrekli komocije vlastitog života da biste pomogli drugima', istaknuo je Jandroković koji je u svoje i u ime svih saborskih zastupnika čestitao nagrađenima.

Dodao je da mu je drago da Hrvatski sabor nastavlja tradiciju prijama za dobitnike nagrade i time se barem na simboličan način uključuje u promicanje plemenitosti i humanosti.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!