15:49 / 11.05.2018.

Autor: D.M.

Jandroković: Puno toga se koristi kako bi se zamutila voda

-

-

Foto: - / -

Ne vjeruje da će doći do izvanrednih izbora. "Pred nama je turistička sezona koja bi trebala biti najuspješnija u povijesti. Imamo razloga čuvati većinu i Vladu", poručio je.
Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković u Dubrovniku je komentirao aferu s e-mailovima potpredsjednice Vlade Martine Dalić vezano uz Agrokor. Kazao je kako je u ovom trenutku ključno postići nagodbu za Agrokor, a da se puno toga događa baš kako bi se nagodba onemogućila te izazvala politička nestabilnost i kriza u zemlji.

"Teško je procijeniti što je od objavljenih informacija autentično, a što "fake news". Puno toga se koristi kako bi se 'zamutila voda'. Treba biti oprezan i voditi računa da ne 'udaramo na prvu loptu', već da utvrdimo istinu", rekao je i dodao da treba razgovarati s koalicijskim partnerima i tražiti najkvalitetnije rješenje. Ne vjeruje da će doći do izvanrednih izbora. "Pred nama je turistička sezona koja bi trebala biti najuspješnija u povijesti. Imamo razloga čuvati parlamentarnu većinu i Vladu", poručio je Jandroković.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!