17:39 / 28.06.2018.

Autor: I.B./Hina

Jandroković s izaslanstvom Odbora za europske integracije Skupštine Crne Gore

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

U razgovoru je naglašena vrlo dobra bilateralna suradnja dviju zemalja, a predsjednik Sabora čestitao je Crnoj Gori prvu godišnjicu članstva u NATO savezu.
Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković primio je izaslanstvo Odbora za europske integracije Skupštine Crne Gore na čelu s predsjednikom Odbora i predstavnikom hrvatske manjine u Skupštini, Adrijanom Vuksanovićem, s kojim je razgovarao o bilateralnoj suradnji i euroatlantskim integracijama, priopćio je ured predsjednika Sabora.

U razgovoru je naglašena vrlo dobra bilateralna suradnja dviju zemalja, a predsjednik Sabora čestitao je Crnoj Gori prvu godišnjicu članstva u NATO savezu. Jandroković je iskazao je potporu približavanju Crne Gore Europskoj uniji te naglasio kako je Hrvatska spremna nastaviti podržavati europski put Crne Gore pružanjem političke i stručne pomoći.

Sugovornici su zajednički posebno naglasili važnost zaštite prava hrvatske manjine u Crnoj Gori, a predsjednik Vuksanović je istaknuo njezinu dobru uključenost u crnogorsko društvo, stoji u priopćenju.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!