09:37 / 06.03.2019.

Autor: HRT

Jandroković : Stanka u Saboru nije zbog izbora u Lici

-

-

Foto: - / -

Na pitanje novinara kada će u Liku, Jandroković je odgovorio da je ondje već bio, ali će opet ići u petak, a i poslije u sklopu priprema ličkoga HDZ-a za europske izbore.
U sklopu obilaska županijskih organizacija HDZ-a, a uoči izbora za Europski parlament, glavni tajnik HDZ-a Gordan Jandroković, rekao je kako nije točno, da je stanka u radu Hrvatskog sabora, planirana zbog predizborne kampanje u Ličko-senjskoj županiji.

Na pitanje novinara kada će u Liku, odgovorio je kako je ondje već bio, ali će opet ići u petak, a i poslije u sklopu priprema ličkoga HDZ-a za europske izbore.

 Zamoljen da komentira rezultate istraživanja HDZ-a o rezultatima izbora u Ličko-senjskoj županiji, rekao je kako je to učinjeno jer  "objavljeni rezultati istraživanja znatno odstupaju od stvarnih". Dodao je kako vjeruje da će "konačni ishod biti mnogo bliži stranačkom istraživanju". 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!