16:11 / 27.01.2018.

Autor: HRT

Japanci očarani našim šampionom i ljepotama Hrvatske

-

-

Foto: - / -

U promidžbenom filmu u kojem dominiraju kršni momci usred ljepote kliškoga krša ljepote Dalmacije vidjet će milijuni Japanaca.
Hrvatski kick-boksač Antonio Plazibat, svjetski prvak u K1, na kliškoj je tvrđavi snimio promidžbeni film za japansku televiziju K1 uoči meča za obranu titule u ožujku u Tokiju.

U promidžbenom filmu u kojem dominiraju kršni momci usred ljepote kliškoga krša ljepote Dalmacije vidjet će milijuni Japanaca. Aktualni svjetski prvak u K1 u kategoriji do 100 kilograma, Solinjanin Antonio Plazibat u ovom trenutku zacijelo je najbolji promotor Hrvatske u Zemlji Izlazećeg Sunca, koja je jednostavno zaluđena tim borilačkim sportom.

Uz svojeg sugrađanina Branka Cikatića i Mirka Filipovića, Antonio je treći Hrvat u povijesti koji je osvojio legendarni K1 World Grand Prix. Našeg šampiona 21. ožujka u tokijskoj Saitami Areni čeka obrana naslova u meču protiv Nizozemca Roela Manarta.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!