Javna dražba 47 rabljenih vozila i strojeva državnih tvrtki i ministarstava

10.05.2023.

15:11

Autor: HRT/Hina/J.L.

Javna dražba iz 2022.

Javna dražba iz 2022.

Foto: Davor Puklavec / PIXSELL

Javna dražba 47 rabljenih vozila i strojeva raznih državnih tvrtki i ministarstava poput HAC-a, Ministarstva kulture i medija, Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, Ministarstva poljoprivrede i dr. održat će se 13. svibnja, priopćili su iz tvrtke Cepelin. 

Dražba će se održati u 9 sati na lokaciji Velikopoljska 15a u Zagrebu, a pregled vozila i uplate jamčevine bit će dan prije, 12. svibnja, od 9 do 13 sati, na lokaciji Nikole Kramarića 1, Velika Mlaka.

Prisustvovati i sudjelovati mogu sve osobe uz obvezu uplate jamčevine u iznosu od 10 posto početne cijene za svako vozilo, odnosno minimalno 100 eura.

Vozila su neispitana, moguće neispravna ili nekompletna, prodavatelj ne jamči za ispravnost kilometraže na vozilima, a prodaja vozila se provodi po načelu "viđeno-kupljeno", a što isključuje mogućnost naknadnog ulaganja prigovora po bilo kojoj osnovi, navodi organizator dražbe.

Na dražbi su, uz ostalo, građevinski strojevi, naplatne kućice, osobni automobili, kamioni, prikolice, bageri...

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!