07:24 / 14.03.2020.

Autor: B.A./Hina

Jedna osoba ozlijeđena u požaru na zagrebačkoj Kustošiji

Foto: Jurica Galoić/PIXSELL

Foto: Jurica Galoić/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

U požaru gornjeg kata stambenog objekta ozlijeđena je jedna osoba kojoj je pružena hitna medicinska pomoć i zbrinuta je u Kliničkoj bolnici "Sveti Duh"
Jedna osoba je ozlijeđena u požaru koji je u petak navečer buknuo u zagrebačkoj četvrti Kustošiji, priopćio je zagrebački Ured za upravljanje u hitnim situacijama.

Javna vatrogasna postrojba Grada Zagreba zaprimila je u 22.55 sati dojavu o požaru u kući na adresi Ulica Petra Zrinskog br. 12 u Zagrebu.

Na terenu su tri vatrogasna vozila i 12 vatrogasaca iz Vatrogasne postaje Jankomir. U požaru gornjeg kata stambenog objekta ozlijeđena je jedna osoba kojoj je pružena hitna medicinska pomoć i zbrinuta je u Kliničkoj bolnici "Sveti Duh".

Požar je lokaliziran, a na terenu su osim vatrogasaca i djelatnici Policijske uprave zagrebačke, Nastavnog zavoda za hitnu medicinu Grada Zagreba, Gradske plinare Zagreb i Ureda za upravljanje u hitnim situacijama. Uzrok požara bit će poznat nakon policijskog očevida.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!