09:21 / 17.06.2019.

Autor: HRT

Jelušić potvrdio: Danas raspravljamo o Milanoviću, očekujem podršku

-

-

Foto: - / -

Predsjedništvo SDP-a danas će raspravljati o tome hoće li Zoran Milanović postati kandidat te stranke za predsjednika Republike.
Predsjedništvo SDP-a danas će raspravljati o tome hoće li bivši premijer i predsjednik SDP-a Zoran Milanović postati  kandidat te stranke za predsjednika Republike, potvrdio je, gostujući u našem Studiju 4, Ivo Jelušić, član Predsjedništva SDP-a.

- Mi ćemo na sjednici sigurno razgovarati o predsjedničkom kandidatu SDP-a, Ja ne znam što će biti, ne mogu prejudicirati odluku predsjedništva, ali mogu reći ono što ja očekujem, a očekujem da će Predsjedništvo dati podršku gospodinu Milanoviću za predsjedničke izbore - rekao je Jelušić.

Pogledajte cijeli razgovor:Izjave su predviđene po završetku sjednice koja će se u 15,30 sati održati u središnjici stranke na Iblerovom trgu, priopćio je SDP.

- Uvijek su bila samo tri čovjeka 'u igri', bivši predsjednik Ivo Josipović, bivši premijer Zoran Milanović i bivši ministar vanjskih poslova Tonino Picula. Bilo je ideja više, ali naprosto smo se odlučili na 'shortcut', napravljene su ankete gdje je Milanović osvojio negdje oko 50 posto. Picula je otklonio mogućnost kandidature već ranije, a Milanović je vrlo jasno izjavio da bi bio kandidat" -  rekao je potpredsjednik SDP-a Rajko Ostojić za 24sata.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!

prije

12 min

Sretan Uskrs!

Uskrsno bdjenje/arhiva