12:10 / 18.02.2020.

Autor: Jasmina Grbavec/IMS/HRT

Još jedna smrt u Međimurju - građani se ne osjećaju sigurno

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Još jedna smrt u Međmimurju. U obiteljskoj kući u Novakovcu pronađeno je beživotno tijelo 77-godišnjakinje.
Još jedna smrt u Međmimurju. U obiteljskoj kući u Novakovcu pronađeno je beživotno tijelo 77-godišnjakinje. Na teren su izašli policija i državno odvjetništvo. Očevid je još uvijek u tijeku, a prema neslužbenim informacijama radi se o nasilnoj smrti.

U Međimurju nađena mrtva starica, sumnja se na nasilnu smrt

Jučer nešto prije 18 sati policijska uprava međimurska zaprimila je poziv ženske osobe koja je javila kako je u obiteljskoj kući ovdje u Novakovcu, u ulici Vladimira Rojka, pronađeno beživotno tijelo ženske osobe starije dobi. Od tada ulica je u blokadi, auti ne mogu prolaziti. Starica je živjela u obiteljskoj kući sama - mirno i povučeno. Obitelj bi je povremeno došla posjetiti. Samostalno se brinula o sebi.

- Vijest sam dobio od jedne gospođe koja je išla tu kod nje koja ju je našla, drugo ništa ne znam", kaže sin preminule. Susjedi kažu kako je zakazala država, kako se ne osjećaju sigurno. "Gospođa je bila komunikativna i super žena. Tužno je i žalosno ovo što se događa. Država ne funkcionira, rekao je susjed Martin Žerjav. Ivan Sokač, načelnik PU međimurske, rekao je da je uviđaj trenutačno u tijeku - sumnjaju na sve.

Inače starici je u posljednih nekoliko godina čak dva puta provaljeno, pri čemu joj je ukradena i velika količina zlatnine.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!