13:31 / 26.09.2018.

Autor: D.M./HRT

Još jedno priznanje krivnje u aferi 'Agram'

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Održano je pripremno ročište za suđenje u slučaju "Agram" u kojem su optuženi gradonačelnik Milan Bandić, vlasnik CIOS-a Petar Pripuz i drugi.
Održano je pripremno ročište za suđenje u slučaju "Agram" za navodne nezakonitosti 'teške' više od 25 milijuna kuna, u kojem su optuženi gradonačelnik Milan Bandić, vlasnik CIOS-a Petar Pripuz i drugi.

Krivnju je priznao još jedan od optuženika, bivši direktor Plinare Ante Dodig, a presuda će mu biti objavljena poslijepodne. Branitelji su zatražili dodatno vrijeme za proučavanje, kako kažu, nedovoljno poznatih 150 stranica spisa.

"Nakon što je USKOK iznio svoje dokazne prijedloge, koji se inače svi nalaze u optužnici koja je prije više od dvije i po godine podignuta pred ovim sudom, obrana je zatražila kraći rok kako bi se mogla očitovati na te dokazne prijedloge. I stoga je sutkinja odredila nastavak pripremnog ročšta u ponedjeljak u 9 sati", izjavila je Marta Šamota Galjer, zamjenica ravnateljice USKOK-a.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!