Kako se snaći u zagrebačkom prometu

27.08.2018.

13:18

Autor: M.Š./K.V./HRT

default error photo
Radovi na uređenju Zagreba još traju. Na čak osam mjesta u gradu mijenja se promet zbog rekonstrukcije tramvajskih pruga i gradskih prometnica.
Iako se ljetu nazire kraj, radovi na uređenju Zagreba još traju. Od prošloga petka na čak osam mjesta u gradu mijenja se promet zbog rekonstrukcije tramvajskih pruga i gradskih prometnica.
Ekipa Dobrog jutra  javila se iz središta grada gdje se opet uvode promjene u prometu i u razgovoru s Krunoslavom Tepešom, pomoćnikom pročelnika Sektora za ceste grada Zagreba, i Markom Velzekom, voditeljem Odjela za održavanje komunalne infrastrukture grada Zagreba, provjerila prometnu regulaciju.
Trenutačno se privode kraju završni radovi na uređenju Preradovićeve ulice, dionice od Haulikove, baruna Trenka do Hebrangove trebale biti gotove do početka nastave i taj dio bit će pušten u promet. Na dionici od Hebrangove do Masarykove/Tesline još rade gradske komunalne službe koje bi svoj dio obnove trebale završiti do kraja tjedna i tada počinje završno uređenje i tog dijela Preradovićeve. Do početka nastave trebali bi biti gotovi i radovi u ulicama Josipa Fona i Josipa Hanuša te u zoni Zapadnog kolodvora.
Sve detalje o prometnoj regulaciji mogu se naći na stranicama Grada Zagreba.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!