13:08 / 06.02.2018.

Autor: HRT

Kako ste gradonačelniče? "Ka' grom!"

-

-

Foto: - / -

Splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara pojavio se danas prvi put u javnosti nakon što mu je dijagnosticirana teška bolest.
Splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara pojavio se danas prvi put u javnosti nakon što mu je dijagnosticirana teška bolest o kojoj je i javno progovorio.

Splitski gradonačelnik sazvao je danas sastanak o sanaciji Karepovca.  Povod je izjava Jasne Ninčević, ravnateljice Nastavnog zavoda za javno zdravstvo, koja je izrazila zabrinutost za zdravlje sugrađana zbog plinova koji prijete s tog odlagališta.

Zelena lista priopćila je da podržava napore gradonačelnika koji se "vratio na posao i kojem je očito zdravlje građana ispred njegova osobnog". Inače, dok je splitski gradonačelnik na liječenju, mijenjaju ga njegovi zamjenici Nino Vela i Jelena Hrgović.

Opara je nakon sastanka sazvao konferenciju za novinare koji su ga pitali kako je. "Ka' grom!", odgovorio je u svom stilu gradonačelnik Opara.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!