11:30 / 09.06.2020.

Autor: P.F./HRT

Kandidaturu predao Armin Hodžić, predstavlja pet nacionalnih manjina

-

-

Foto: - / -

Kandidaturu za parlamentarne izbore predao je Armin Hodžić, kandidat za pet nacionalnih manjina među kojima je i bošnjačka.
U 11 sati kandidaturu za parlamentarne izbore predao je Armin Hodžić, kandidat za pet nacionalnih manjina među kojima je i bošnjačka.

- Mi smo optimisti, s obzirom da smo u veoma kratkom roku prikupili ogroman broj potpisa i predali ih te da smo u protekle četiri godine radili za boljitak bošnjačke nacionalne manjine u Hrvatskoj. Vjerujemo da će Bošnjaci nakon što su izostali u prethodna dva saziva Sabora ovaj puta imati svojeg saborskog zastupnika, izjavio je Hodžić nakon predaje kandidature.

Izborne liste i kandidature moraju DIP-u prispjeti najkasnije do ponoći, 16. lipnja.

DIP će ovaj tjedan, od 8. do 12. lipnja, kandidature zaprimati od 9 do 15 sati, a od 13. do 15. lipnja od 9 do 20 sati. Posljednjeg dana za predaju, 16. lipnja, zaprimat će ih od 9 sati do ponoći.

Zbog sprječavanja zaraze koronavirusom podnositelji se trebaju držati propisanih mjera, od dezinfekcije do socijalnog razmaka i broja ljudi koji mogu biti u isto vrijeme na istom mjestu, a sada je to njih 10.  

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!