Kapulica objavio rezultate poligrafa, Grmoja odgovorio

04.04.2022.

14:35

Autor: Dnevnik/HRT

Mario Kapulica i Nikola Grmoja

Mario Kapulica i Nikola Grmoja

Foto: Dnevnik / HRT

Saborski zastupnik HDZ-a Mario Kapulica objavio je rezultate poligrafskog testiranja nakon što ga je Nikola Grmoja optužio da je u klubu u Slovenskoj 9 u Zagrebu sudjelovao u dogovaranju poslova. Kapulica mu je odgovorio da laže te su se kladili da će se jedan od njih, ovisno o rezultatima testiranja, povući iz politike. Kapulica je angažirao privatnu tvrtku i danas objavio negativne rezultate, a Grmoja tvrdi da Kapulica zapravo nije poštovao dogovor.

- Pred sobom imate rezultate poligrafskog ispitivanja. Iz njega je razvidno da nikada nisam bio u klubu u Slovenskoj 9. Iz njega je razvidno da prije izbijanja afere i spominjanja tog kluba u novinama nisam znao za njegovo postojanje, rekao je Kapulica.

- On se pokušao danas izvući tim smiješnim manevrom, ali to mu neće poći za rukom. Šira javnost ne zna da je Kapuličin kum i pouzdanik Goran Puklin u svom stanu čuvao više od 4 milijuna kuna Dragana Kovačevića, koji je ujedno bio i vlasnik kluba u Slovenskoj, rekao je Grmoja.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!