KBC Sestre milosrdnice: Uleknuće stropa bit će sanirano u roku od 48 sati

16.02.2023.

14:08

Autor: HRT/IMS

Ulegnuće dijela stropa u Klinici

Ulegnuće dijela stropa u Klinici

Foto: Ravnateljstvo / KBC Sestre milosrdnice

Iz KBC-a Sestre milosrdnice izvijestili su u četvrtak da je u Klinici za pedijatriju u srijedu uvečer došlo do uleknuća dijela spuštenog stropa, za što je utvrđeno da je naknadna posljedica potresa, a sve će biti sanirano u roku od 48 sati.

Navode da popustio dio nosive potkonstrukcije protupožarnog energetskog kanala, a u tijeku je uklanjanje spuštenog stropa cijelom dužinom glavnog hodnika Klinike.

Zatim će se pristupiti djelomičnoj zamjeni, ojačanju i pričvršćivanju energetskog kanala, a za to vrijeme rad Klinike za pedijatriju bit će reorganiziran.

Djeca koja zahtijevaju nastavak bolničkog liječenja bit će razmještena u prostorije Klinike za koje je utvrđeno da u njima nema opasnosti od novih ulegnuća te u prostorije Klinike za otorinolaringologiju i kirurgiju glave i vrata.

Djeca koja su pred završetkom liječenja bit će, u dogovoru s roditeljima, otpuštena kući uz kontinuiranu komunikaciju s nadležnim liječnicima, poručili su iz bolnice.


Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!