12:10 / 15.09.2018.

Autor: HRT

Keleminec prosvjedovao pred HDZ-om

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Predsjednik stranke A-HSP Dražen Keleminec i nekolicina okupljenih prosvjedovali su pred središnjicom HDZ-a na Trgu žrtava fašizma.
U organizaciji Autohtone - Hrvatske stranka prava održan je u subotu prosvjed ispred središnjice Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) sa zahtjevom za raspisivanje izbora po novom izbornom zakonu i raskid koalicije sa SDSS-om  i njezinim predsjednikom Miloradom Pupovcem.

"A-HSP svaki tjedan organizira prosvjed jedan, prošle subote smo bili pred SDSS-om, sad smo pred HDZ-om, bit ćemo pred SDP-om, Dokumentom... Pred HDZ smo došli jer želimo reći da imamo najveći PDV u Europi, najveći porez na dohodak u svijetu, da imamo jedini u svijetu blokadu žiro-računa i da imamo vlast koja štiti ubojice s Ovčare", poručio je Dražen Keleminec.

Pozvao je Milorada Pupovca i premijera Andreja Plenkovića neka kažu gdje je druga grobnica na Ovčari, ustvrdivši da hrvatska vlast to zna, ali skriva. "Manjina vlada hrvatskom na čelu s predsjednikom SDSS-a Miloradom Pupovcem i predsjednikom Glavne skupštine SDSS-a Vojislavom Stanimirovićem. Oni koji vrijeđaju Hrvatsku, njih njihov koalicijski partner HDZ nagrađuje", izjavio Keleminec. 

Prosvjed je pratila interventna policija i desetak policajaca.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!