12:16 / 07.06.2020.

Autor: Dnevnik/IMS/HRT

Koalicija zeleno-lijevih za hitno donošenje Zakona o obnovi

-

-

Foto: - / -

Konferenciju o potresu u Zagrebu održala je Koalicija Možemo! - Nova ljevica - Radnička fronta - ORaH - Zagreb je naš! - Za grad. Najavili su pokretanje peticije i kampanje za brzo donošenje kvalitetnog Zakona o obnovi Zagreba i okolice.
Konferenciju o potresu u Zagrebu održala je Koalicija Možemo! - Nova ljevica - Radnička fronta - ORaH - Zagreb je naš! - Za grad danas je pred Saborom najavila pokretanje peticije za brzo donošenje kvalitetnog zakona o obnovi Zagreba i okolice, pod nazivom NEMA ODMORA DOK NE POČNE OBNOVA!

- Pokrećemo peticiju koju ćemo uručiti predsjedniku države koji prema članku 79 Ustava ima mogućnost da traži izvanrednu sjednicu Sabora koja bi se odmah nastavila na konstituirajuću sjednicu Sabora kako za vrijeme ljeta zastupnici ne bi išli na godišnji odmor, nego bi radili na novom Zakonu o obnovi Zagreba i okolice, naglasio je Tomislav Tomašević, Možemo!
-

-

Foto: - / -

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!