13:44 / 12.03.2020.

Autor: Hina/I.Z.

Kod Grubišnog Polja poginuo vozač traktora

Foto: Ivica Galovic/PIXSELL, arhiva

Foto: Ivica Galovic/PIXSELL, arhiva

Foto: - / PIXSELL

Bjelovarsko-bilogorska policija izvijestila je da je to peta poginula osoba u prometnim nesrećama ove godine na području te policijske uprave.
U virovitičkoj bolnici jučer je umro 78-godišnji vozač traktora nakon što ga je kod Grubišnog Polja udarilo teretno vozilo.

Bjelovarsko-bilogorska policija danas je priopćila da je 78-godišnjak oko podneva u mjestu Končanica preko pune linije na cesti počeo skretati ulijevo na prilazni most, a da se nije uvjerio može li to učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu.

Iza traktora teretnim vozilom upravljao je 45-godišnji državljanin Litve koji je, također preko neisprekidane uzdužne linije, počeo pretjecati traktor.

Pritom je udario u stražnji dio traktora koji se zarotirao za 180 stupnjeva te sletio s ceste u putni jarak.

U nesreći je vozač traktora zadobio teške i za život opasne ozljede, kojima je sinoć podlegao u Općoj bolnici Virovitica.

Bjelovarsko-bilogorska policija izvijestila je da je to peta poginula osoba u prometnim nesrećama ove godine na području te policijske uprave.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!