Kod Vinogradske nova regulacija prometa, tako će biti dvije godine

10.03.2023.

17:30

Autor: Adrian Vucić/Regionalni dnevnik/IMS/M.Š./HRT

Nova regulacija prometa kod bolnice u Vinogradskoj

Nova regulacija prometa kod bolnice u Vinogradskoj

Foto: HTV / HRT

U zagrebački KBC Sestre milosrdnice svakodnevno dolaze pacijenti iz svih dijelova Hrvatske. Zbog obnove i radova na zgradama bolnice, sljedeće dvije godine vrijedit će nova regulacija prometa.

- U Vinogradskoj obnavljamo sedam zgrada. Proces će trajati od godinu i pol do dvije, ovisno o fazama, bit će otežano funkcioniranje i otežan pristup bolnici. Mi smo uspjeli reorganizirati način rada, da pacijenti nimalo ne trpe što se tiče zdravlja, da se usluge pružaju u kontinuitetu, ističe zamjenik ravnatelja Neven Tučkar.

Govoreći o prometu, istaknuo je da će reorganizacijom nastojati osigurati pristup hitnim službama i hitnim pacijentima te da je to najvažnije.

- Sama nova regulacija znači da će se do bolnice moći doći Vinogradskom u jednom smjeru od Hercegovačke prema bolnici. Ulicom Podolje prema ulici Nad lipom, također u jednom smjeru, odakle će se promet prema Ilici odvijati također jednosmjerno, izvijestio je naš reporter Adrian Vucić.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!