12:25 / 27.05.2018.

Autor: D.M./HRT

Kolarić predstavila Program 'Sa stavom' i 'Tim za pobjedu'

-

-

Foto: - / -

Ili ćemo izabrati novi tim, novu politiku i dignuti stranku na noge ili će nastavkom slobodnog pada SDP i u Zagrebu postati politički nevažna stranka, poručila je Kolarić.
Kandidatkinja za predsjednicu zagrebačkog SDP-a Aleksandra Kolarić iznijela je svoj program 'Sa stavom' za unutarstranačke izbore koji će se održati sredinom lipnja. Predstavila je i svoj tim za pobjedu koji će, kako je rečeno, učiniti sve da zagrebački SDP i grad Zagreb ponovno podignu na noge.

U kreiranju, kako su rekli, aktivnog, kreativnog i uključivog programa mogao je sudjelovati svaki član, a upravo osoba s takvim osobinama potrebna je na čelu SDP-a, rečeno je na predstavljanju programa.

"Ili ćemo izabrati promjenu, novi tim, novu politiku i dignuti stranku na noge ili ćemo izabrati nastavak stare i loše politike, dosadašnju ekipu, nažalost nastavak slobodnog pada i u Zagrebu postati politički nevažna stranka", poručila je Aleksandra Kolarić.

Predstavivši svoj tim za pobjedu, Kolarić je rekla kako je on najbolja kombinacija mladih i iskusnih članova. Kandidati Aleksandre Kolarić za Predsjedništvo su Omer Eškić, Lovro Benković, Michael Legesse, Vlatka Radujković Velnić i Davorka Schmidt.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!