Zbog prometne nesreće na A1 kolona 8 kilometara

25.08.2022.

14:03

Autor: M.Š./Hina/HRT

Kolona na autocesti A1 - ilustracija

Kolona na autocesti A1 - ilustracija

Foto: Kristina Stedul Fabac / PIXSELL

Zbog prometne nesreće na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče između odmorišta Jasenice i tunela Čelinka (235.+500 km) u smjeru Zagreba vozi se jednim prometnim trakom, kolona je oko 8 km, izvijestio je HAK.


Prometna nesreća na autocesti A3 Bregana-Lipovac između čvorova Novska i Lipovljani (na 125.km) u smjeru Bregane, kolona je oko 2 km.

Zbog jakog vjetra na Jadranskoj magistrali (DC8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I.skupina).

Jak vjetar puše i na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče između odmorišta JASENICE i tunela ČELINKA te se vozi uz ograničenje brzine 40 km/h.

Mokri su i skliski kolnici mjestimice u Gorskom kotaru. Pojačan je promet na na većini cesta u smjeru mora i unutrašnjosti. Vozače upozoravamo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

U Istri je kolona prema graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija. Zbog pojačanog prometa povremeno se vozi usporeno na autocestama A1 Zagreb-Split-Ploče, A3 Bregana-Lipovac, A6 Rijeka-Zagreb, na dionicama Jadranske magistrale (DC8) Zadar-Šibenik, Split-Omiš-Makarska i kraj Dubrovnika, te na Krčkom mostu.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!