Kolone zbog prometne nesreće na zagrebačkoj obilaznici

22.08.2022.

15:25

Autor: V.K./Hina/HRT

Prometna nesreća

Prometna nesreća

Foto: Ilustracija/ Marko Mrkonjic / Pixsell

Zbog prometne nesreće na zagrebačkoj obilaznici (A3) između čvora Ivanja Reka i mosta Sava (na 40. kilometru) u smjeru Bregane, kolona je oko sedam kilometara iz smjera Rugvice (A3) te oko pet kilometara iz smjera Popovca (A4), izvijestio je u ponedjeljak HAK.


Iz Hrvatskog autokluba (HAK) navode da je na autocesti A1 Zagreb - Split - Ploče pred naplatama Lučko u smjeru Zagreba kolona oko jedan kilometar. Također, na autocesti A7 Rupa - Rijeka pred graničnim prijelazom Rupa u smjeru Slovenije kolona je od oko jednog kilometra.

Prema graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija kolona je oko dva kilometra i dijelom se proteže na Istarski ipsilon.

Na Krčkom mostu u smjeru otoka kolona je oko četiri kilometara, a u smjeru kopna oko jedan kilometar.

Na Jadranskoj magistrali (DC8) vozi se usporeno u kolonama na dionicama Crikvenica - Novi Vinodolski, Vodice - Šibenik, Stobreč - Podstrana, kod Omiša i Makarske.

Pojačan je promet na gradskim prometnicama, obilaznicama i pojedinim dionicama autocesta.

Mokri su i skliski kolnici mjestimice u središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj. Iz HAK-a vozače upozoravaju da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.


Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!