Komadi zida urušili se na parkirane automobile u Rijeci

02.11.2021.

14:31

Autor: V.G./Radio Rijeka/HRT

Rijeka

Rijeka

Foto: Nel Pavletic / PIXSELL

Na Potoku u Rijeci jutros je došlo do urušavanja zida na parkirane automobile pri čemu ozlijeđenih osoba nasreću nije bilo, ali je materijalna šteta značajna. Radi se o zidu vrta privatne kuće koji je pao na automobile parkirane unutar plavih linija parkirališta Rijeka Plusa.


Policija je o urušavanju dobila dojavu rano ujutro, a znatna oštećenja pretrpjela su dva automobila. Uzrok pada zida bit će poznat nakon policijskog očevida.

- Prema informacijama s kojima raspolažemo do urušavanja je došlo u jutarnjim satima, prilikom čega su oštećena dva automobila. Ono što mogu reći da je policija napravila očevid. Mi ostajemo na raspolaganju za pomoć policiji. Sukladno općim uvjetima, Rijeka Plus ne odgovara za automobile koji su parkirani na parkirnim uvjetima s obzirom na to da je riječ o korištenju javne površine, rekla je Dragana Šmitran Babić, službenica za informiranje javnosti Rijeka Plusa, u izjavi za Radio Rijeku.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!