16:27 / 20.05.2021.

Autor: Regionalni dnevnik/HRT/IMS/V.G.

Komadina: Očekujemo podršku svih stranaka centra i onih lijevo

Zlatko Komadina

Zlatko Komadina

Foto: Regionalni dnevnik / HRT

Nadam se da će me u kandidaturi za primorsko-goranskog župana podržati i stranka Možemo, i Akcija mladih, i Unija Kvarnera i nezavisna lista Ive Rinčić - rekao je Zlatko Komadina, kandididat za župana koalicije SDP-a, PGS-a, IDS-a, HSU-a i HSS-a. Očekujemo podršku svih stranaka centra i onih lijevo od centra, kaže Komadina.


- Dokazali smo da imamo stabilan proračun koji nije zadužen, koji može realizirati projekte. Jedini imamo program u kojemu su nabrojani projekti doslovno svakog grada, svake općine koje ćemo realizirati. Projekti za više jedinica lokalne samouprave, državni projekti jer država, drago mi je da ulaže u ovaj naš kraj, ali ulaže na bazi strategije razvoja naše županije, na bazi prostornog plana, na bazi onoga što smo zacrtali, a svi drugi koji su na izbore išli - išli su zapravo slijedivši ovaj naš program, rekao je Zlatko Komadina, kandidat za primorsko-goranskog župana (SDP).


Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!