20:13 / 01.02.2018.

Autor: HRT

Konvencija SDP-a u ožujku, Bernardić niječe častan uzmak

-

-

Foto: - / -

Članovi Predsjedništva slažu se da bi za SDP bilo pogubno kad bi se na konvenciji pokretalo pitanje Bernardićeve sudbine. Zato je novi plan, navodno, da se pokuša dogovoriti častan uzmak.
Predsjedništvo SDP-a sastalo se u središnjici na Iblerovom trgu u Zagrebu. Nakon sjednice predsjednik stranke Davor Bernardić rekao je da će se konvencija održati u ožujku te da se na njoj neće pokretati pitanje njegove sudbine na čelu stranke.

Svi se članovi Predsjedništva slažu da bi za stranku bilo pogubno kada bi se pred 1.000 delegata na konvenciji i televizijskim kamerama pokretalo pitanje  Bernardićeve sudbine.

Zato je novi plan, navodno, da se s Bernardićem pokuša dogovoriti častan uzmak, tj. ostavka. Za to je nužna potpora potpredsjednika stranke Zlatka Komadine i Rajka Ostojića. Bernardić je nakon sjednice Predsjedništva to sve opovrgnuo, kaže da ga nitko nije tražio ostavku i da ne želi komentirati laži u medijima i anonimne izvore.
-

-

Foto: - / -

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!