23:47 / 16.07.2018.

Autor: HRT

Kostelić: Momci igraju sa srcem i žrtvuju se jedan za drugoga

-

-

Foto: - / -

U HRT-ovoj emisiji "Tema dana" gostovali su sportski prvaci Goran Ivanišević, Ivica Tucak i Ivica Kostelić.
U HRT-ovoj emisiji "Tema dana" gostovali su sportski prvaci Goran Ivanišević, Ivica Tucak i Ivica Kostelić.

Put od aerodroma do Trga sve govori. Svaku sekundu! Sve su zaslužili! Učinili su nas sretnima i ponosnima, kazao je tenisač IvaniševićKad je najteže pokažemo koliko smo veliki, koliko smo dobri. Pokazali smo cijelom svijetu da uvijek treba računati na Hrvate jer smo mi jedna iznimno talentirana nacija u sportu, dodao je. 

Govoreći o tome što je zapravo izazvalo toliko emocija kod hrvatskih građana skijaš Kostelić je kazao da Hrvatska ima momčad koja je imala priliku doći do finala. Ovi momci su na vrhuncu i izbornik ih je uspio lijepo uskladiti. Svi su disali kao jedan i ta reprezentacija je dobivala sve više i više simpatija sa svakom utakmicom jer vidjelo se da momci igraju sa srcem, da se strašno žrtvuju jedan za drugoga do kraja. I to je nešto što ne može proći neopaženo čak i kod nogometnih laika, izjavio je Kostelić.

Oni su doslovce ginuli na terenu. Vidjela se ta homogenost i zajedništvo, istaknuo je vaterpolist Tucak i kazao da je napisao poruku kolegi Daliću nakon osmine finala: Ovaj put je samo nebo granica
-

-

Foto: - / -

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!