23:12 / 01.07.2021.

Autor: HRT/Hina

Krenula brzobrodska linija od zračne luke Split za Hvar i Brač

Brzobrodska linija od zračne luke Split za Hvar i Brač

Brzobrodska linija od zračne luke Split za Hvar i Brač

Foto: Adriatic Express / HRT

Ove godine je opet krenula brzobrodska linija koja povezuje zračnu luku Split prema otocima Brač i Hvar, a liniju održava brodar Adriatic Fast Ferries katamaranom Adriatic Express, priopćeno je iz Adriatic Fast Ferriesa.


Katamaran Adriatic Express vozi s polaskom iz luke Bol (otok Brač) u 12,15 preko luke Hvar prema zračnoj luci Split te s poslijepodnevnim polaskom iz zračne luke Split u 16,50 prema lukama Hvar i Bol. Time je omogućena direktna i brza veza s Hvarom u trajanju od jedan sat i 15 minuta, navodi se u priopćenju.

Istom linijom nudi se i mogućnost dnevnog izleta iz gradske luke Split prema Bolu s polaskom u 10,50 sati te povratkom u 19,50 sati, idealno za posjet bolskoj plaži Zlatni rat.

Adriatic Fast Ferries je društvo s ograničenom odgovornošću za pomorski prijevoz i usluge u prometu, koje od 2019. obavlja brzobrodski prijevoz putnika u hrvatskim nacionalnim vodama.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!