17:05 / 21.06.2019.

Autor: J.L./HRT

Kuščević će stvari morati detaljnije objasniti

-

-

Foto: - / -

Nakon što mediji danima javljaju o imovini ministra uprave Lovre Kuščevića, osobito o onoj koju nije upisao u katastar, novinari su o tome u Bruxellesu pitali premijera Andreja Plenkovića.
Nakon što mediji danima javljaju o imovini ministra uprave Lovre Kuščevića, osobito o onoj koju nije upisao u katastar, novinari su o tome u Bruxellesu pitali premijera Andreja Plenkovića, koji je sudjelovao na sjednici Europskog vijeća.

-
Kuščević ne vidi problem, drugi ne misle tako
- Kuščević: Imam toliko nekretnina da to nije moguće pratiti

- Moj je ritam ovdje bio takav da ne mogu na temelju kratkih medijskih naslova pratiti sve te teme. Imamo vremena, sastat ćemo se, pitat ću ga što se zbiva, objasnit će mi. Koliko ja to vidim, to su sve neki događaji ne baš od jučer.  Ja te informacije nemam niti je moguće da netko poput mene sve te detalje toliko provjerava i gleda. Glavno je načelo povjerenja i pouzdanja u ljude koji su dio tima i koji se bave javnim poslom. Očekujem od njega da javno to detaljnije objasni, rekao je premijer.
-

-

Foto: - / -

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!