10:47 / 23.07.2019.

Autor: HRT

Kuščević: Ne vidim zašto bi me Uskok i DORH kontaktirali temeljem fabriciranih afera

Slavko Midzor/PIXSELL

Slavko Midzor/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

To su fabricirane afere koje se povlače već deset godina i rezultiraju samo lažnim novinskim napisima - poručio je Kuščević.
Bivši ministar uprave Lovro Kuščević ne vidi zašto bi ga Uskok i DORH kontaktirali radi izvida oko afera koje mu se stavljaju na teret, jer ih smatra fabriciranima i lažnima.

-
Temeljem fabriciranih afera ne vidim zašto bi me kontaktirali - izjavio je Kuščević uoči sjednice Skupštine Splitsko-dalmatinske županije, u koju se kao vijećnik vraća nakon što je podnio ostavku na ministarsku dužnost.

Novinari su ga pitali smatra li aktiviranje zastupničkog mandata u Saboru te vijećnički u Županijskoj skupštini svojevrsnom nagradom s obzirom na brojne afere koje ga opterećuju, na što je ponovio kako iza sebe nema nikakvih afera.

- To su fabricirane afere koje se povlače već deset godina i rezultiraju samo lažnim novinskim napisima - poručio je i dodao kako mjesta u Saboru i Skupštini ne smatra nikakvim nagradama.

- Bio sam županijski vijećnik, nastavit ću s istim žarom raditi za Splitsku-dalmatinsku županiju i moj otok Brač, a u Saboru za cijelu Republiku Hrvatsku i, naravno, podržavati Vladu RH u svim dobrim projektima, odnosno župana Blaženika Bobana u svim njegovim dobrim projektima - rekao je Kuščević.

Na pitanje smatra li da je "spao s konja na magarca" novinarima je poručio: "Procijenite sami".

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!