12:04 / 08.02.2018.

Autor: HRT

Kuščevićev sarkazam o državnoj nabavci 62 vozila

-

-

Foto: - / -

Država nabavlja 62 osobna vozila, među kojima je i 10 limuzina za VIP osobe. Ministar uprave Lovro Kuščević je na pitanje da komentira nabavu automobila bio sarkastičan.
MUP i MORH raspisali su natječaj za nabavu 62 osobna vozila, vrijedan više od 30 milijuna kuna. Među traženim automobilima je i 10 limuzina za VIP osobe, čija snaga mora biti najmanje 280 konja, a cijena im se kreće od 820.000 do više od milijun kuna. Uoči sjednice Vlade natječaj su komentirali neki ministri.

Moje ministarstvo ima 3-4 automobila, svi su stariji od 10 godina i svi imaju preko 250.000 kilometara. Ja sam predlagao da se nabavljaju konji i kočije, međutim ipak se nabavljaju automobili, rekao je ministar uprave Lovro Kuščević.

Ministar zdravstva Milan Kujundžić rekao je kako on ima automobil star 10 godina i koji je prešao više od pola milijuna kilometara te kako ga još dobro služi pa mu ne treba novi.  

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!