10:31 / 09.01.2018.

Autor: HRT

Latin: Junckerova nedosljednost dokaz da moramo ustrajati

-

-

Foto: - / -

Latin je komentirao nedosljednost predsjednika EK koji je nakon susreta s Pahorom iznio dva kontradiktorna stava o pitanju rješenja graničnog problema.
Savudrijski ribari smatraju da je slovenski pokušaj uvlačenja Europske komisije u granični spor najbolji dokaz da Ljubljana nema pravnih argumenata. Istodobno ne podupiru ideju vukovarskog veterana Petra Janjića Tromblona o održavanju prosvjedne regate branitelja 3. veljače u Savudrijskoj vali. Član koordinacije koćara Hrvatske Danilo Latin u Studiju 4 rekao je da u ovom trenutku ne vidi razloga za sudjelovanje hrvatskih ribara u toj regati.

Latin je rekao kako nije bitno kada će Slovenija i Hrvatska postići dogovor, već je bitna njegova kvaliteta. Komentirao je i nedosljednost predsjednika Europske komisije, rekavši kako je jučer tijekom susreta s Pahorom iznio dva kontradiktorna stava o pitanju rješenja graničnog problema. To nam je još jedan dokaz kako Hrvatska mora ustrajati u svojim stavovima.  Trebamo imati povjerenja u hrvatsku vladu i inzistirati na mirnom rješenju ovog problema, rekao je Danilo Latin.

Sokolar: Vrlo je komplicirana situacija u Savudrijskoj vali

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!