09:51 / 25.01.2019.

Autor: HRT

Liječnici uspjeli spasiti život starice pretučene u Solinu

Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Neslužbeno se doznaje da je uhićen 24-godišnji mladić. Policija istražuje je li bio pod utjecajem alkohola i droge te njegovo psihičko stanje.
U splitskoj bolnici liječnici su se borili za život 87-godišnjakinje i uspjeli ga spasiti. Njoj je sinoć u stanu na Širini u Solinu netko nanio za život opasne ozljede glave, a 92-godišnjeg muškarca ubio.

Policija je sinoć izvijestila da su dojavu dobili oko 19 sati i da su nakon dolaska na mjesto događaja u stanu pronašli mrtvog 92-godišnjaka i teško ozlijeđenu 87-godišnjakinju. Teško ozlijeđena starica vozilom hitne pomoći prebačena je u KBC Split, u stanu je počeo očevid, a policija je u postaju privela jednu osobu.

Zamjenik Županijskog državnog odvjetništva sinoć je tijekom očevida zatražio obdukciju 92-godišnjaka te je započelo kriminalističko istraživanje.

Neslužbeno se doznaje da je 92-godišnjak nasmrt pretučen batom za meso , a 87-godišnjakinja oblivena krvlju smogla je snage i došla do prvog susjeda i zatražila pomoć. Susjedima je navodno rekla tko ih je napao pa je nakon dolaska hitne pomoći i policije uvelike bilo olakšano hvatanje počinitelja.

Također se neslužbeno doznaje da je uhićen 24-godišnji mladić i policija istražuje je li bio pod utjecajem alkohola i droge te njegovo psihičko stanje.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!