14:44 / 08.06.2020.

Autor: I.B./HRT

Lijevi blok neće podržati rebalans proračuna

-

-

Foto: - / -

Gradski zastupnici Kluba zastupnika lijevog bloka na konferenciji za medije upozorili su na niz problema u Zagrebu - od Srebrnjaka do obnove grada nakon potresa.
Uoči sjednice zagrebačke Gradske skupštine koja će se održati sutra - gradski zastupnici Kluba zastupnika lijevog bloka na konferenciji za medije upozorili su na niz problema u Gradu - od Srebrnjaka do obnove grada nakon potresa. Jedna od točaka bit će i rebalans proračuna koji je naišao na kritike oporbenih zastupnika, a koji lijevi blok - neće podržati.

- Gradonačelnikove fiks ideje i neki njegovi projekti koje on vidi kao svoju ostavštinu za budućnost pa će se to zvati Bandićeve fontane, bandićeva žičara itd. Za takve projekte se uvijek nalazi novca tako imamo jednu potpuno besmislenu situaciju u kojoj se preko 100 milijuna kuna izvlači za već ionako preskupi pročiščivač voda, svota koja se otprilike izdvaja i za obnovu od potresa i druge popratne pojave, ističe David Bilić iz Kluba zastupnika lijevog bloka u skupštini Grada Zagreba.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!