10:45 / 23.04.2019.

Autor: D.M./HRT

Lokaliziran požar na zagrebačkoj Trešnjevci

Foto: ilustracija, Jurica Galoic/PIXSELL

Foto: ilustracija, Jurica Galoic/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Na zagrebačkoj Trešnjevci izbio je veliki požar koji je ubrzo lokaliziran. Požar je buknuo na krovu pivnice u Ulici Božidara Adždije 16.
Na zagrebačkoj Trešnjevci izbio je veliki požar koji je ubrzo lokaliziran. Požar je buknuo na krovu pivnice u Ulici Božidara Adždije 16.

- Javna vatrogasna postrojba je dobila dojavu o požaru krovišta na adresi Božidara Adžije 16. Na teren je izašlo 26 vatrogasaca i osam vozila iz Vatrogasnih postaja Centar i Novi Zagreb. Požar se zadržao unutar zgrade i brzo je lokaliziran. Za vrijeme požara u zgradi su se nalazile četiri osobe koje su na vrijeme napustile zgradu. U prizemlju zgrade nalazi se restoran koji je trenutno zatvoren, priopćili su iz zagrebačkog Ureda za upravljanje u hitnim situacijama.

Na terenu su, osim vatrogasaca, pripadnici zagrebačke policije i Ureda za upravljanje u hitnim situacijama. Nakon policijskog očevida bit će poznat uzrok požara. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!