18:34 / 19.02.2018.

Autor: im/HRT

Lovrinović: Moramo prekinuti sa sluganskim mentalitetom

-

-

Foto: - / -

Dosta nam je takve politike. Hrvatskoj su potrebni novi političari, novog kova... ovdje se ne donose odluke, istaknuo je Lovrinović.
Predsjednik stranke Promijenimo Hrvatsku Ivan Lovrinović u Oporbenom zarezu Hrvatskog radija komentirao je tematsku sjednicu saborskog Odbora za gospodarstvo na kojoj su potpredsjednica Vlade i ministrica gospodarstva Martina Dalić i Vladin izvanredni povjerenik za Agrokor Ante Ramljak podnijeli izvješće o poslovanju Agrokora. 

Lovrinović je rekao kako je svima bilo jasno da je to bila jedna dobro izrežirana, vrhunski pripremljena predstava za javnost gdje su oni dobili priliku prikazati sve što su radili kao uspjeh, veliko postignuće, kao spas Agrokora i cijeloga gospodarstva.

Kada znamo da je predsjednik tog Odbora u koalicijskoj vladi, onda je sve jasno. Izbjegavali su odgovore na pitanja. Na svoja pitanja nisam dobio odgovore, rekao je Lovrinović. Poručio je premijeru i ministrici da prestanu lagati i obmanjivati hrvatsku javnost. 

Dosta nam je takve politike. Hrvatskoj su potrebni novi političari, novog kova... ovdje se ne donose odluke, istaknuo je Lovrinović.

Prema njegovu mišljenju, izjave ruskog i američkog veleposlanika vezano uz Inu su skandalozne, a Vlada je na njih mlako ili nikako reagirala. Tu se trebalo čvrsto odgovoriti i jasno reći koja je naša energetska strategija. Moramo prekinuti sa sluganskim mentalitetom, rekao je Lovrinović.

Dodao je kako su sve dosadašnje političke strukture bile u službi stranih interesa. Stranka Promijenimo Hrvatsku žestoko se protivi takvoj praksi, rekao je Lovrinović.
-

-

Foto: - / -

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!