15:44 / 31.05.2019.

Autor: P.F./Hina

Lukanić dao ostavku na mjesto glavnog tajnika Živog zida

Matija Habljak/PIXSELL

Matija Habljak/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Živi zid postao je europarlamentarna stranka i postignuća koja su ostvarena u mandatu kada sam obnašao dužnost glavnog tajnika svima nam mogu služiti na čast. Stranka će se nastaviti razvijati i rasti.
Tihomir Lukanić izvijestio je da je podnio ostavku na mjesto glavnog tajnika Živog zida, istaknuvši da teži novim izazovima unutar stranke koja će napraviti novu sistematizaciju mjesta.

Lukanić, koji je bio nositelj liste Živog zida na europskim izborima, poručio je da mandat u Europskom parlamentu za sada neće konzumirati.

- Danom 28. svibnja podnio sam ostavku na mjesto glavnog tajnika Živog zida. Živi zid postao je europarlamentarna stranka i postignuća koja su ostvarena u mandatu kada sam obnašao dužnost glavnog tajnika svima nam mogu služiti na čast. Stranka će se nastaviti razvijati i rasti. Naravno da ostajem uz stranku i predsjednika. Unutar stranke će se napraviti nova sistematizacija mjesta pa tako i sam težim novim izazovima, naravno unutar Živog zida, a ove dosad ostvarene ostavljam nekom iza sebe da raste i gradi se, stoji u priopćenju.

Zahvalio je svim članovima, simpatizerima i biračima koji imaju vjeru u Živi zid i pozvao ih da "u budućnosti još snažnije podupru antiestablišment politiku koju u Hrvatskoj nudi samo Živi zid".

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!