Makarska dobila sportsko-kulturni centar Apfel Arenu

20.10.2022.

15:25

Autor: HRT

Makarska

Makarska

Foto: Matko Begovic / PIXSELL

U Makarskoj je danas otvoren sportsko-kulturni centar Apfel Arena, vrijedan više od 100 milijuna kuna. Kompleks je veličinom primjeren gradu od 20-ak tisuća stanovnika sa sadržajima koji su Makarskoj nedostojali. Na površini od 14 000 metara četvornih nalazi se kino, sportska dvorana, dva terena s umjetnom travom, dječja igraonica, teren za tenis i padel te zdravstvena klinika i mediteranski vrt za druženje građana.

- Htio bih naglasiti da je cijeli projekt građen za djecu, amatere, građane, ne za profesionalne sportaše,  kako bi dali dodatnu uslugu i pružimo dodatni sadržaj za sve građane Makarske rivijere, rekao je izvršni direktor Apfel Arene Mijo Pašalić.

Zahvalio je izvođačima radova te naglasio kako će Apfel Arena potaknuti novi puls grada, posebno u turizmu i razvoju cjelogodišnjeg turističkog poslovanje Makarske i Makarske rivijere.


Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!