17:00 / 17.08.2019.

Autor: P.F./HRT

Mali Talijani budni i dobro se oporavljaju

-

-

Foto: - / -

Starija djevojčica je malo bolje te se razmišlja o premještanju na odjel, no petogodišnji dječak još bi trebao biti zadržan na intenzivnoj njezi.
Dvoje djece u dobi od 5 i 14 godina, koja su se otrovala na brodu kod Hvara, kako neslužbeno doznajemo, budno je i dobro se oporavljaju. Starija djevojčica je malo bolje te se razmišlja o premještanju na odjel, no petogodišnji dječak još bi trebao biti zadržan na intenzivnoj njezi.
Preuzmite aplikaciju HRT Vijesti!
Za izazivanje tragedije u kojoj je smrtno stradao 57-godišnji Talijan, a uz ovo dvoje djece još otrovano dvoje odraslih koji su se oporavili, osumnjičeni su vlasnik i kapetan broda, koji su nakon uhićenja izjavili da se ne osjećaju odgovornima. Branit će se sa slobode. Sumnjiče se da su, suprotno pravilima struke, u strojarnicu broda ugradili benzinski agregat zbog čijeg su rada iscurili otrovni plinovi.

Vlasnik i kapetan broda uhićeni
 Nakon posjeta djeci u bolnici - Kujundžić optimističan 
 Tragedija na Hvaru: Preminuo muškarac, djeca u teškom stanju 
 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!