"Sačuvajmo zdrave dojke"

16.10.2021.

12:44

Autor: Dnevnik/IMS/HRT

Manifestacija udruge PINK Life

Manifestacija udruge PINK Life

Foto: Dnevnik / HRT

Udruga PINK Life u središtu je Zagreba organizirala događaj "Sačuvajmo zdrave dojke". Uzvanici glazbeno-edukativne manifestacije u povorci su prošetali od Zrinjevca do Cvjetnoga trga gdje je održana modna revija, glazbeni nastupi i aktivnosti donatorskog tipa. Najbolja je prevencija zdrav način života, poručili su organizatori. 

- Mi i danas ovdje promičemo zdrav način života. Ne konzumacija alkohola, ne pušenje, puno hodanja, zdrava prehrana. Sve ono što znamo, ali često zaboravimo. Današnji način života se pretvorio u fast food. Mlade žene trebaju obavljati preglede jer rano otkrivanje je ključ uspjeha u liječenju, naglašava Nives Morić, predsjednica udruge P.I.N.K. life.

- Sve udruge koje rade društveno koristan posao mogu očekivati podršku grada, moju osobnu podršku i podršku gradske skupštine, rekao je Joško Klisović, predsjednik Skupštine Grada Zagreba.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!