14:39 / 14.11.2019.

Autor: T.V./HRT

Marić s majkama iz Slavonskog Broda

-

-

Foto: - / -

Ministar financija Zdravko Marić nakon današnje sjednice Vlade razgovarao je s majkama djece s teškoćama u razvoju iz Slavonskog Broda koje su došle na Markov trg jer gradnja škole, u koju bi trebala ići njihova djeca, kasni.
Ministar financija Zdravko Marić nakon današnje sjednice Vlade razgovarao je s majkama djece s teškoćama u razvoju iz Slavonskog Broda koje su došle na Markov trg jer gradnja škole, u koju bi trebala ići njihova djeca, kasni.

Majke su mu rekle da su odobrena sredstva u iznosu od 40 milijuna kuna premalo za gradnju škole.

- To je bio prijedlog zastupnika iz Slavonskog Broda, mi smo taj prijedlog podržali, uključili u proračun, ta sredstva su osigurana. Dinamika će pratiti izvršenje kako bude išla gradnja tako da se to može ubrzati. Ja ne znam kako ta dinamika ide, to nije iz mog resora, ali znam koja je škola u pitanju. Treba sjesti i vidjeti što projektna dokumentacija predviđa, kad se to može napraviti i sredstva će se osigurati, poručio im je ministar. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!